Bli med!

Er du student i Bergen, og vil prøve orientering? Da er BSI orientering gruppa for deg!

Vi deltar på løp i Bergensregionen gjennom hele året. I sommerhalvåret arrangeres det løp stort sett hver tirsdag, i tillegg til en del helger. I vinterhalvåret noe sjeldnere. På alle løp er det tilbud om egne nybegynnerløyper for alle aldre, så selv om du aldri har prøvd kart og kompass før, er det ikke for sent! Vi gir deg så klart nødvendig veiledning før start :)

Har du lyst til å prøve deg i orienteringsløypa? Send en mail til orientering@bsi.no, og vi hjelper til å finne et passende løp du kan starte i, og sørger for at noen møter deg før start og hjelper deg i gang.

Det meste av vår daglige kommunikasjon foregår på Facebook, så meld deg gjerne inn i gruppa vår, «BSI orientering» for å følge med på hva som skjer framover.

Medlemskontigenten er for tiden kr 200,- ved betaling for ett semester og kr 350,- ved samlet betaling for ett år/to semester, og betales til kontonummer 3624.69.04159 med navn i meldingsfeltet på giroen. Du er så klart velkommen til å prøve et løp før du melder deg inn!

Vi har alt nødvendig utstyr til utlån, det eneste du trenger er joggesko til å løpe i skogen med og treningstøy.

Vi sees på orienteringsløp! :)